Piirkond: Prantsusmaa, Champagne
Viinamari: 50% Pinto Noir, 30% Chardonnay, 20% Pinot Meunier
Värvus: kollane kuldse varjundiga
Aroom: tunda intensiivset röstisust, vihjeid aprikoosile
Maitse: heas tasakaalus, kreemine ja pika maitsega. Tunda intensiivselt röstisust, järelmaitse elegantne.
Toit: aperatiiv, punane liha
Champagne Tribaut-Schloesseri ajalugu ulatub 20. sajandi algusesse. 1980.aastal ehitati praegune veinikoda ja hakkati kokku ostma 600-liitriseid tammevaate, et luua oma ainulaadne Tribaut stiil.
Kui senini oli pere teinud šampanjat ainult oma põldudel kasvatatud viinamarjadest, siis 90-ndatel hakkasid nad ostma kokku viinamarju, mis pärinesid parimatest Crudest ka teistelt kasvatajatelt.
Täna toimetavad veinimajas Sebastien ja Valentin, kes on pere neljas generatsioon.
Täna on majal kliente 25 riigis üle maailma. Perele kuulub 40 ha viinamarjaistandusi Romery, Cormoyeux ja Fleury la Riviere külades.
Champagne sai oma nime Rene Schloesser`i järgi, kes on üheks Tribault champagne-maja loojaks.
Champagnes kasutatavad viinamarjad on valitud kahest kindlast viinapuuaiast, et tagada parim kvaliteet.
Tootest: Premier Cru on valmistatud kolme piirkonna viinamarjadest – Ay, Ecueil, Hautvillers. Veini on arendatud pärmisettel vähemalt 30 kuud.
Serveerimine: Temperatuuril 8-10C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!