Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: 100% Sangiovese (Brunello)
Tootest: vein on laagerdunud 36 kuud Allier tammest valmistatatud 16/33/54hl tammevaatides
Värvus: intensiivne rubiinpunane
Aroom: küpsed punased marjad, mida täiendavad vürtsikus, alusmetsa ja balsamico noodid
Maitse: siidised tanniinid, hea hape ning pikk ja püsiv järelmaitse
Toit: ulukiliha, lammas, grillitud punane liha
Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Serveerimine: Temperatuuril 18-20C
Toote andmed: 75cl, 6tk kastis