Piirkond: Itaalia, Toskaana
Viinamari: 20% Sangiovese 80% Cabernet Sauvignon
Värvus: sügav rubiinpunane
Aroom: segu värsketest marjadest koos vürtsidega
Maitse: kuiv, lopsakas, püsiv, pehmete tanniinidega
Toit: grillitud ja hautatud punane liha
Mastrojanni ajalugu ulatub aastasse 1975, mil advokaat Gabriele Mastrojanni ostis San Pio ja Loreto mõisad ning otustas rajada esimesed viinamarjaistandused.
Tänu selle piirkonna erakordsele pinnasele ja inimestele, kes Mastrojannis töötavad, on veinimajast tänaseks saanud veiniekspertide seas üks hinnatumaid Montalcino tootjaid.
Tootest: vein on laagerdunud 18 kuud suurtes ja väikestes Prantsuse tammevaatides
TÄHELEPANU! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.