- Uus
Traditsiooniline retsept, mis üllatab aromaatse basiiliku värskuse ja õrna pähklise maitsega.
Ponti basiilikupesto maitseb suurepäraselt pastaga, kuid sobib ideaalselt ka liha- ja kalaroogade, salatite ja röstsaia peale määrimiseks.
Koostisosad:
päevalilleseemneõli, basiilik 34%, juust Grana Padano KPN 4,8% (piim, sool, laap, säilitusaine: muna lüsosüüm), india pähklid, sool, suhkur, kartulihelbed, piimavalk, ekstra
neitsioliiviõli 2,2%, männipähklid 1,2%, sool, juust Pecorino Romano KPN 0,8% (lambapiim, sool, laap), vadakupulber, taimsed kiudained, happesuse regulaator: piimhape, küüslauk 0,4%,
looduslik lõhna- ja maitseaine.
Gluteenivaba.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia 1946 kJ / 472 kcal
Rasv 45 g
millest küllastunud rasvhappeid 6,2 g
Süsivesikud 9,6 g
millest suhkrud 5,4 g
Kiudained 2,4 g
Valgud 5,5 g
Sool 3,6 g
Säilitamine: toatemperatuuril. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida mõne päeva jooksul.
Päritolumaa: Itaalia