- Uus
Vahemere köögile omane hoidis.
Neid saab kasutada mitmekülgselt: salatites, pastaroogades, vormiroogades, pitsas ning on ka ideaalsed eelroad veini kõrvale.
Baklažaanide õrn maitse sobib suurepäraselt juustudega (eriti kitsejuustuga).
Koostisosad:
baklažaanid 55%, päevalilleseemneõli, veiniäädikas, sool, küüslauk, petersell.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia 445 kJ / 108 kcal
Rasv 8,2 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,9 g
Süsivesikud 5,7 g
millest suhkrud 2,4 g
Kiudained 3,4 g
Valgud 1 g
Sool 1,4 g
Säilitamine: toatemperatuuril. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida mõne päeva jooksul.
Päritolumaa: Itaalia
80725442